Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (2.84 secunde)
"Tuturor persoanelor care ne-au facut plangere penala, fie din rea vointa, fie indrumate de altii, le vom face plangere penala pentru denunt calomnios", a precizat Mazare.
- la Cotroceni) prin vointa partidului", ca "nu reprezinta PNL acolo" si nici pe sine, ci "pe presedintele Basescu, pentru ca un consilier prezidential exprima opiniile presedintelui".
Mai mult, Legea SRI prevede ca "salariatii civili sunt supusi dispozitiilor Codului muncii", care stipuleaza clar ca demisia este un act unilateral de vointa si mentioneaza implinirea unui preaviz de 30 de zile in cazul functiilor de conducere.
Totodata, Emil Constantinescu a apreciat ca actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a demarat procesul de predare a arhivelor fostei Securitati din abilitate, si nu din vointa politica.
Din paacate pentru electoratul din tara noastraa, nu vointa politicaa staa la baza vinaatorii de turnaatori duse de Putere, ci frica de raportul de taraa al Comisiei Europene.
Pentru toate aceste lucruri, Basescu sustine ca este nevoie si de vointa electoratului, aratandu-se intru totul de acord si cu impunerea votului uninominal pe liste.
Pana acum Moscova a afisat o pozitie foarte prudenta inaintea referendumului, nepromitand integrarea Transnistriei in cazul in care rezultatele vor indica vointa alegatorilor de a se uni cu Federatia Rusa.
El a anuntat ieri, la Bruxelles, in fata ziaristilor straini, ca va pleda pentru mentinerea unei stabilitati politice care sa asigure vointa politica necesara continuarii reformelor.
Vicepresedintele CNS, Ferencz Csaba, a apreciat ca prin referendum se poate demonstra "vointa unui popor", adaugand ca se poate lupta nu doar cu mijloace parlamen-tare.
Cred ca sanatos ar fi ca seful statului sa depaseasca psihoza alegerilor anticipate". In plus, mai spune senatorul PNL, actualul guvern nu poate fi schimbat la vointa presedintelui, ci a Parlamentului.
Din aceasta pozitie, consilierii municipali vor putea supraveghea mai bine cheltuielile care se fac in scoli, stiut fiind faptul ca incompetenta sau rea vointa au prilejuit in timp aruncarea a mii de miliarde de lei pe lucruri inutile.
Stolojan nu trebuie convins sa vina la discutii, el trebuie sa aiba aceasta vointa. Tariceanu va avea cu siguranta dialog cu Stolojan, cand se va intoarce din SUA, numai daca Stolojan va raspunde ofertei lansate", a mai afirmat George Dragomir.
El a cerut, de asemenea, "demisia de onoare" a presedintilor filialelor care au incalcat statutul partidului si "au nesocotit, cu aroganta, vointa colegilor lor de organizatii", incercand "sa dea legitimitate actiunilor de destabilizare a partidului".
Vosganian a mai declarat ca intentioneaza sa atraga fonduri de circa cinci miliarde de euro pana in 2012 pentru modernizarea sistemului energetic. In privinta privatizarilor din domeniul energetic, Vosganian sustine ca este nevoie de viziune si vointa politica.
E vointa lui, probabil ca a dorit sa isi respecte cuvantul dat in fata presei", a mai adaugat presedintele PSD.
E vointa lui. A vrut sa isi respecte cuvantul dat. Mi-ar fi placut sa-si continue munca la Bucuresti", a fost de parere Mircea Geoana, cel care va coordona, ca urmare a demisiei lui Sorin Oprescu, si PSD Bucuresti.
Pacuraru considera ca o eventuala rupere a constructiei politice din care fac parte PNL si PD este posibila numai in masura in care "se forteaza nota si se doreste scoaterea PNL din Alianta, aceasta fiind o vointa politica exterioara PNL".
Un alt element care vine sa ingroase tusa de partid atipic al UPSC este lipsa, aparenta, de vointa politica. Crestin-democratii grupati in Uniunea Populara nu respecta rigorile discursului oricarei formatiuni politice.
In discursul sau, el a mai subliniat ca podul reprezinta vointa a trei parti: UE, Romania si Ucraina, care au dorit ca, prin efort comun, sa lege mai bine cele doua popoare.
Consilierul guvernamental Bassam al-Husseini a declarat ca incidentul a reprezentat "vointa lui Dumnezeu". Tratamentul aplicat cadavrelor este o problema foarte sensibila in cultura muslmana.
google-analytics.com